Community, Events, Rotterdam

Cash mob XL Survivial Guide

Aankomende zaterdag zien we je bij de Cash Mob XL in het Oude Noorden. Ben je al een beetje voorbereid? Voor de newbies onder ons hebben we een Cash Mob XL survival guide samengesteld. Geheel serieus bedoeld uiteraard… *wink wink*


Tip 1

Neem een vriend(in) mee! Wij staan compleet achter het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Ook wel zo fijn om je nieuwe aankopen te laten goedkeuren.

Tip 2

Check van tevoren of je stufi/loon/kinderbijslag is gestort. Zo gênant als je saldo niet toereikend is met zo’n horde mensen achter je.

Tip 3

Al bedacht hoe jij al je nieuwe fijne spulletjes gaat vervoeren? Een rugzak is weer ‘in’ maar heeft het gevaar hele schappen om te gooien. Het beste kun je zo’n kekke Tupalo tote bag gebruiken. Heb je er nog geen een? Geen nood, we nemen ze mee.

Tip 4

Het Oude Noorden is hip en urban. Denk daar over na als je bij je kledingkast staat ‘s ochtends.

Tip 5

De Cash Mob XL is een leuke manier om andere fervente Rotterdammers te ontmoeten. Dus was je handjes, poets je tandjes en glimlach!

Tip 6

Trek je stevige stapperts aan. De afstanden in het Oude Noorden zijn niet zo ver, maar wellicht moet je nog een sprintje trekken om als eerste dat ene speciale item te bemachtigen.

Tip 7

Roep vooral dat je een ervaren Cash Mobber bent. ‘Ik weet nog goed, die eerste bijeenkomt.’ In krakerige stem, met dromerige blik uiteraard. Dat dit nog maar editie 2 is maakt niet heel veel uit. Toch?

Tip 8

Kom met het openbaar vervoer, de fiets of de benenwagen. Het heet Cash Mob, geen Cash Traffic Jam, right?

Tip 9

Ontbijt, maar niet té uitgebreid. Want we kunnen nu al voorspellen dat we Baklava en bonbons tegenkomen.

Tip 10

Maak foto’s en Twitter/Facebook/Instagram ze onder de hashtag #CMXL010! Gewoon, omdat we dan altijd de foto’s nog hebben.

Tot zaterdag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply