Amsterdam

De gaafste zomer feestjes van Amsterdam

Als je zo gelukkig bent om onze nieuwsbrief op wekelijkse basis in je inbox te krijgen dan heb je ons overzicht van gave zomerfestivals in Amsterdam al gelezen. Miste je de feestjes tussen al die muziek en dat toneel? Wij ook wel een beetje, daarom hebben we hier een overzicht van alle feestjes die deze zomer de moeite waard zijn in de hoofdstad. In chronologische volgorde natuurlijk zodat je makkelijk je agenda kunt volkladden, Woop Woop!

20-05-2012

De zon, een festival in het teken van de enige in ons universum die op elke buitenfeestje VIP is! Een colabo van BandjeBandje, het epische Next Monday’s Hangover en Pleinvrees. Dat kan dus alleen maar goed gaan. Nu maar hopen dat de eregast een plekje vrij heeft in zijn drukke agenda…

27-05-2012

Als je goed zoekt vindt je in een geheim hoekje van het Noorderpark het Secret Garden Festival. Vier stages met een hoop zomer liefde. Dit is de eerste Secret Garden, we zijn benieuwd!

26 & 27-05-2012

Twee dagen outdoor electro in het Gaasperpark. Nog nooit was er zo’n goede reden om lijn 53 helemaal uit te zitten. AIR, MTV, Girls love DJ’s en Apenkooi rocken twee dagen lang met Open Air Weekender het Gaasperpark.

16-06-2012

Wat ooit begon met een paar bussen en tentjes die resulteerden in een week lang feest groeide uit tot GZG Zomerpark. Een hele fijn raven met een simpele formule. 1 Dag, 1 Stage maakt één festival. De afgelopen jaren traditiegetrouw op de NDSM-werf, dit jaar op het Arena park. Misschien een iets minder spannende lokatie maar de gasten zonder grenzen hebben vast en zeker een geweldige dag voor je in petto!

16-06-2012

Op de kleine speelweide van ons eigen bos vindt half juni 909 plaats, Techno in de vrije natuur. Vrolijk dansen op de beats van een dikke line-up op de plek waar je vroeger tikkertje speelde. Opgroeien doe je nooit! Kleine heads-up, je bent in het bos, natuurlijk kun je hier niet pinnen…

14-07-2012

Technisch gezien niet in de hoofdstad maar wel zodanig in de buurt dat je deze niet kan laten schieten. 18 uur lang knallen in de Zaanse Balkenhaven. Natuurlijk ga je dat niet volhouden dus kies je moment van arriveren nauwkeurig.

21-07-2012

Buiten Westen is een nieuw en precies zoals je het hebben wilt. Geen massale en commerciële taferelen maar een festival voor elektronische muziek midden in het Westerpark. Het festival is een initiatief van Next Monday’s Hangover, Pleinvrees en AIR. Buiten Westen gaat om meer dan alleen muziek, creativiteit staat centraal. Volgens de organisatoren mag je een nieuwe wereld binnen Amsterdam verwachten waar je nooit meer uit weg wilt gaan…

22-07-2012

Milkshake is wat er gebeurd als de free love en tolerantie idealen van de grootste clubs van Amsterdam in de mix gooit. Muziek en feest voor iedereen! Mannen, vrijen, dik, dun, lang, kort, zwart en paars. Vijf stages met allemaal een eigen thema. Bijzonder onderdeel is de Black Pool Party van fotograaf Erwin Olaf. wij hebben geen flauw idee wat het precies is maar aangezien het een creatie van Erwin is beloofd het een uitbundige boel te worden. Ook Milkshake wordt gehouden in het Westerpark.

22-07-2012

Een keur aan urban artiesten gewoon in het Oosterpark, dat is Appelsap. Zo rollen we in Amsterdam. Wees heel erg snel met het kopen van kaartjes…

28-07-2012

Sinds jaar en dag draaien er aanstormende technohelden op Welcome to the future. Geloof mij, dat klinkt goed. Het is een wat groter festival dan de meeste in dit rijtje en dat merkt je aan de prijs van een kaartje, die is best pittig maar het wel waard.

11-08-2012

De kans is groot dat je niet heel vaak (of nooit) het recreatiegebied Gaasperplas Zuid bezoekt, daar mis je eigenlijk ook niet aan. Behalve Gaasperpleasure dan, een kleinschalige maar pittig feestje aan de Gaasperplas. Dansen op wat de organisatie ‘rauwe muziek’ noemt samen met 2999 vrienden. Dit jaar is je een nieuwe en bovendien drijvende stage beloofd. Awesome.

01-09-2012

Het grootste verkleedfeestje van Amsterdam gaat ook d it jaar weer los op de NDSM. Een gevarieerde line-up van bandjes, DJ’s en andersoortige muzikanten staat garant voor plezier. Tel daar wat kunst bij op en het feit dat dit feestje wel een plekje op de gaafste festival lokatie van Amsterdam heeft weten te bemachtigen en je weet dat het goed zit. Het thema heeft iets te maken met kippen, dus je kunt alvast beginnen met knutselen aan je outfit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Zomerliefde met de @modernehippies | The Tupalo.com Blog June 21, 2012 at 8:42 pm

    […] TweetDe mooiste feestjes en evenementen beginnen klein. Kijk maar de meeste feestjes die op onze festival agenda staan, ze begonnen als kleine samenkomsten tussen vrienden. Zo kijken wij ook een beetje naar de […]

  • Leave a Reply