Community

Dé top 15 ‘fouter dan fout’ kroegen van Rotterdam

Een top 15 foute kroegen samenstellen is zo makkelijk nog niet. Want wat wij fout vinden, vinden anderen hip & kek en andersom. Maar  – dapper als wij zijn – doen we toch een poging. Met de hulp van de briljante quotes van onze reviewers.

Paddy Murphy’s Irish Pub – Live rugby, live muziek, grote bieren en zaagsel op de vloer. Een onvervalste Irish pub waar men meeblert met oude rock favorieten en de wekelijkse Bingo.

Will’ns en Wetens – Als je hier aankomt weet je al hoe laat het is, erg laat, té laat. Dit is de plek waar je heen gaat nadat je Rotown, Stalles en/of le Vagabond bent uitgeveegd.

Café Fout – Ken je het foute uur van Q-music? Hier is het altijd het foute uur.

Café de Regenboog –  Het publiek is net zo divers als de regenboog zelf. Ben je echt into het meezingen van foute nummers – songfestival anyone? -, probeer dan de karaoke-avond.

L’Ambassadeurtje – Aboutaleb trok de nachtvergunning eerder dit jaar in, want voor een potje matten ben je hier aan het juiste adres. cc @ Badr Hari

Salon Tropica Muziekcafé – Aan de muren van deze kleine kroeg hangen 2 grote flatscreens die een slideshow laten zien van mensen die dronken van de flugel tegen elkaar aan staan te springen en schuren.

Club Vibes – De disco die je ‘love to hate’. Stiekem ben ik een beetje fan van de kleine en verschrikkelijk warme Vieze Viebus met cheesy beats en vage bekenden.

Club Laxx – De enige club in Rotterdam met discobol, gekleurde dansvloer, paal én een Hyvespagina.

Café van Eijck – Café van Eijck is een écht avondje uit. Vergeet je haarlak/gouden ketting niet!

Bootleg – De Bootleg is een soort waterpoel in de woestijn waar alle nachtdieren zich verzamelen om hun alcoholisme te stillen.

Café de Bel – Elke zondagavond tijdens de jamsessies is het raak. Lekker bieren, muziek maken en je laten versieren door de dorpsgek. Klassieker!

Tiki’s – Het staat hier bol van de X-pats, Hawaï shirts, cocktails en tattoos.

De après skihut – Hier drink je shotjes uit navels van dronken tienermeisjes en schreeuw je mee met Hollandse hits. Feest gegarandeerd.

Café de Beurs – Het café voor de studentikoze student. Zo’n café waar om de 3 ‘discoknallerts’ ‘zo’n lekkere hollandse hit’ wordt gedraaid.

Vief + Vuig – Als je je te goed voelt voor De Beurs, maar wel je portie R&B wilt binnenhosselen en je – doe eens gek – wil dubsteppen in een kelder.

Staat jouw foute kroeg er niet bij? Laat het ons weten in de comments voor een volgende editie!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply