Amsterdam, Community

Dit weekend steunen we (jij ook) het Amsterdam Tattoo Museum

Wij schrokken er nogal van. Via Twitter kregen we een nare mededeling van Amsterdam Tattoo Museum voorgeschoteld. Henk zou zijn eigen museum niet meer in kunnen. We konden ons moeilijk voorstellen wat het probleem zou kunnen zijn, het Amsterdam Tattoo Museum is namelijk een bijzonder geliefd museum in Amsterdam. Ik heb er Sebastian al een keer mee naar toe genomen en de afgelopen museumnacht stond er een lange rij voor de deur.

Hoe dan ook, het schijnt te gaan om een conflict tussen Henk (en aanhang) en de organisatie Partners aan het werk, de organisatie waarmee het museum een samenwerking aan is gegaan.

“Er zijn beloftes gedaan die niet zijn nagekomen. Directrice Seret heeft zich eenzijdig het beheer van het geld van het museum toegeëigend. Ze geeft links en rechts geld uit.”

Twitter, Facebook en Instagram staan vol met mensen die hun steun betuigen aan het museum. Zoals het museum zelf al zei, 25.000 likes can’t be wrong. Heel gaaf natuurlijk die steun, mocht je het nog niet gedaan hebben laat het museum dan even weten dat je achter ze staat. Of nog beter, hop dit weekend even langs om het museum te bezoeken. Het lijkt er op dat ze het geld van jouw kaartje kunnen gebruiken. Natuurlijk ga je er niet zomaar heen, als je er bent vraag dan even of Henk er is en als dat niet het geval is wil je natuurlijk even weten waarom de Amsterdamse koning van de inkt zijn eigen museum in mag…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply