Amsterdam, Community

Een paar tips voor Vaderdag in Amsterdam

Een krap maandje geleden redde Tupalo je al uit de brand door je een lijst met tips voor moederdag. Nu staat vaderdag al weer voor de deur. Niet zuchten, het is bijna voorbij, dierendag is immers pas in Oktober. Bovendien, nu redden we je weer. Tijd voor een stoere mannendag in Amsterdam. Trouwens, heb je advies op maat nodig? We helpen je graag via Twitter en Facebook!

Die pa van jou is misschien wel meer rock & rol dan je denkt. Waarom zou je dan met een truttig flesje wijn aan komen zetten? Laat maar zitten, neem je oude pa mee naar Roots open air. Genieten van een beetje wereld muziek, Jazz en Rock. Toegegeven, je bent een weekje te vroeg maar ja, leuk is het wel. Dan kun je het niet meer vergeten zullen we maar zeggen.

Echte mannen eten geen liflafjes en fluisteren al helemaal niet. Daarom neem je die pa van je niet mee naar een uber-chique tent waar alleen gefluisterd mag worden. Bespreek alle belangrijke dingen in de wereld terwijl je geniet van de beste biefstuk van Amsterdam (ter wereld) bij Café Loetje.

Is paps ook vegan? Dan raden we je aan om een bezoek je brengen aan de Golden Temple in de Utrechtsestraat. Een hippieachtig restaurant waar je uren kunt zitten en bovendien gezond eet. Kun je mooi laten zien hoe verantwoordelijk je uiteindelijk geworden bent!

Zijn jullie stiekem toch een beetje verloren zonder de vrouw des huizes? Stap dan binnen bij Moeders op de Rozengracht, een gezellige surrogaat moeder die bijna net zo lekker kan koken als je eigen moeder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply