Community, Rotterdam

Een paar tips voor Vaderdag in Rotterdam

Vaderdag staat voor de deur! Of was je het alweer vergeten? Geen nood, wij helpen je om een echte mannendag te organiseren en die ouwe van je lekker te verrassen. Op de dag zelf grote paniek? No worries, via Facebook en Twitter geven je real live tips!

Echte mannen hebben baarden. En die baarden moeten bijgewerkt worden met vlijmscherpe messen en kwasten vol schuim. Neem je pa daarom mee naar de Barbershop, kun je hem daarna trakteren op een lekkere lunch in Hotel New York.

Misschien is jouw vader een echte durfal? Ga dan lekker tokkelen of abseilen van de Euromast. Iets te veel van het goede? Wees dan actief op een lager pitje met een leuke fietsroute met Bycycle of neem de Spido voor een tocht door de Rotterdamse havens.

Echte mannen drinken ook bier. Nou zijn er tal van plekken waar je een lekker biertje kunt scoren, maar helemaal leuk is het om dat in een brouwerij te doen. De stadbrouwerij de Pelgrim heeft ook een bijzondere menukaart met biergerechten en is tevens gelegen in het prachtige historisch Delfshaven.

Ook voor de mensen die geen cent te makken hebben, zijn er tal van leuke dingen te doen. Zo speelt Oranje aankomende zondag tegen Portugal. Trek je oranje outfit aan en neem genoeg kleingeld mee om je pa op een drankje te trakteren. Check je in met je Tupalo app dan krijg je de speciale EK-badge, gratis en voor niets. Hoe gaaf is dat?

En voor de echte papa’s kindjes hebben we ook even bijgaand liedje toegevoegd. Kun je vast nog vinden op vinyl bij de Plaatboef ofzo.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply