Helsinki, In the Press

En ny look för Tupalo.com

Wien, 22. Augusti 2011 – Tupalo.com, den ledande europeiska lokala sökcommunityn, lanserar sin nydesignade  webbplats idag. Med en ny look tar webbsidan användarna till nya höjder med ökad användarvänlighet som säkert kommer att uppskattas av de 4 miljoner människor som besöker webbplatsen varje månad.

Den nya lätta designen är en omfattande förbättring, som betyder en snabbare webbplats, snabbare laddning av sidor och en renare och mer användarvänlig design. Snabbt kan alla tänkbara företagsuppgifter hittas av alla besökare på ett ögonblick. “Vi har växt otroligt mycket de senaste åren, och försöker hitta nya sätt att förbättra vår användarupplevelse på Tupalo.com. Vi är öerhört glada att kunna presentera den största uppdateringen sedan sommaren 2010”, säger Mike Borras, medgrundare av Tupalo.com.

Tupalo.com fortsätter att erbjuda besökare en kraftfull lokal sökcommunity, som hjälper lokalbefolkning and resande att upptäcka de bästa lokala företagen, oavsett om de söker efter #CATEGORY in #CITY or #CATEGORY in #CITY.

Den nya designen är tillgänglig i alla Tupalo.com språk och användare världen över kan  kolla in denna nya looken från och med idag.

Om Tupalo.com
Tupalo.com är en social sökcommunity där 4 miljoner människor världen över upptäcker, recenserar och delar de bästa lokala företagen varje månad. Grundad i Wien, Österrike år 2007 Tupalo.com communityn  frodas i Österrike, Nederländerna, Polen, Danmark, Finland och USA. Tupalo.com är en strategisk partner till European Directories, en ledande pan-europeisk lokal sök och leadsgenererande plattform för lokala företagare. För mer information, besök Tupalo.com blogg.

Kontakt:
Tupalo.com
press [Email address: press #AT# tupalo.com - replace #AT# with @ ]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply