Amsterdam, Community, Rotterdam

HelloFresh dag 2

Gisteren was het dag twee van mijn HelloFresh pakket. Op het menu: Spaghetti met groene citroenpesto, mozzarella en tomaatjes. Een ideaal gerecht met het zachte zomerweer. Op het balkon wordt de tafel gedekt terwijl ik in de keuken aan de slag ga. Ook dit recept is weer heel gemakkelijk te volgen en staat ruim binnen de aangegeven tijd op tafel. Naar eigen smaak voeg ik nog wat olijfolie en kappertjes toe.

Het is prettig dat je in het receptenboekje exact de voedingswaarden kunt teruglezen. Perfect voor mensen die heel bewust eten en of met een dieet bezig zijn. Het boekje is ook nog eens handig om te bewaren voor de smakelijke recepten.

Buon appetito!!  

De borden zijn al snel leeg en ik baal ervan dat ik geen Tiramisu in huis heb om het Italiaanse gevoel af te sluiten. Ik ben benieuwd naar het recept van morgen!

Gisteren schreven we al over HelloFresh dag 1. Hou de blog goed in de gaten, want er komt nog een recept aan én we gaan een HelloFresh pakket weggeven!   

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply