Amsterdam, Community, Rotterdam

HelloFresh dag 3

Gisteren was het alweer de laatste dag van mijn HelloFresh pakket. Wat begon als een doos vol ingrediënten voor drie verschillende maaltijden voor 2 personen, was nu een klein pakketje verdeelt over groentela en koelkast. Exact alle ingrediënten voor een Oosterse maaltijd met varkensreepjes en lekker gewokte groenten.

Na het recept gelezen te hebben ga ik direct aan de slag. Vlees snijden, water opzetten, tafel dekken. De gember laat ik uit het gerecht, want van gember heb ik nooit gehouden. Wel heb ik van te voren ketjap in huis gehaald en deze zet ik samen met wat sambal op tafel.

Al snel komt er een heerlijke Oosterse geur uit de keuken en zie ik een nieuwsgierig hoofdje het hoekje om kijken. Aan tafel!


Vergeleken met de twee voorgaande dagen weer een compleet ander gerecht, maar wel net zo snel en makkelijk. De borden zijn ook vandaag weer snel leeg en we blikken terug op drie dagen koken met HelloFresh. Een keer vis, een keer vega en een keer vlees. Een keer aardappelen, een keer pasta en een keer rijst. Een uitgebalanceerde week.

De prijs van de box vind ik alles meevallen. Voor maar 39 euro eet je 3 dagen per week gezond voor 2 personen. En je hoeft ook niet meer zelf de boodschapjes te halen en weer iets lekkers te verzinnen. Ik ben enthousiast, ik ben fan!

Hou de blog goed in de gaten, want we gaan een HelloFresh pakket weggeven! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply