Community, Events, Helsinki

Kaupunkijussi

Juhannus on taas lähellä ja moni miettii missä tämän juhlan viettäisi. Vaikka perinteinen juhannus ehkä kuulukin viettää mökillä, keräten alasti kukkasia tyynyn alle, voi tämän pyhän viettää hyvin kaupungissakin! Ehkä se tuleva heila kävelee todennäköisemmin vastaan kaupungilla, kuin unissa.
Sitä paitsi pääseehän Helsingissäkin katselemaan kokkoa, pyörähtelemään juhannustansseihin ja saunomaan.

Summer Evening by jaakko_lehtinen

Seurasaari on varsin hyvä vaihtoehto niin lapsiperheille kuin muillekin perinteisen juhlan ystäville. Ohjelmaan kuuluu tanssien lisäksi leikkejä ja mukavaa yhdessäoloa. Itse juhannusvalkeat on maksullinen tapahtuma, mutta juhannuspäivän tansseihin Antin aukiolla pääse ilmaiseksi.

by KalleA

Päivän päätteeksi voi suunnata Siltasen kännidiskoon bailaamaan tai Kuudennen linjan Juhannustansseille. Molemmissa taatusti hyvä musa ja meininki kohdallaan, lukuisat DJ:t saavat varmasti juhlakansan tanhuamaan.

Tietysti legendaarisella Hietsun kirpparilla kannattaa käydä juhannusviikonloppuna hakemassa aarteet talteen tai ihan vaan fiilistelemässä päiväkahvilla esim kauppahallissa sisällä, jos sää ei salli ulkona istuskelua.

Toivokaamme nyt vain hienoja juhannussäitä ja mahtavaa menoa!

 

Rentouttavaa juhannusta toivottaa Tupalo!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply