Community, Den Haag, Rotterdam

NAi & Tupalo presenteren: Instagrammend door de stad #Archiwalk

Het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) en Tupalo Rotterdam organiseren op vrijdag 3 augustus een Instagramwalk, geheel in het teken van de stad en haar opvallende architectuur.

De dag mee voyeuren? Volg de hashtag #Archiwalk

Vanaf 13.00 start de groepstour vanaf het NAi, maar je kunt tot 16.30 ook met je eigen gezelschap of alleen de route gaan lopen. Maar let op! We maken het je niet makkelijk. De route moet je namelijk zelf uitvogelen aan de hand van hintfoto’s van architectuur in de stad. Kom je er niet uit? Maak dan gebruik van de UAR app.

Voor de makers van de drie mooiste foto’s hebben we vrijkaarten voor het Nai en presenteren we de foto’s op de NAi-blog. De dagwinnaar krijgt tevens het mooie fotoboek ‘Spectacular City, Photographing the Future’.

op 3 augustus kan je de hele dag door games spelen in en rondom het NAi. Kijk voor meer informatie over het programma op nai.nl/zomer.

Over het NAi
Het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) is méér dan een museum. Het is een archief, museum, bibliotheek en cultureel podium ineen. In het NAi worden belangrijke archieven en collecties van Nederlandse architecten van na 1800 bewaard en toegankelijk gemaakt voor het publiek. Als sectorinstituut voorziet het in mogelijkheden voor onderzoek en biedt het een platform voor discussie. Door middel van tentoonstellingen en publicaties wil het NAi zowel het professionele werkveld als het grote publiek informeren, inspireren en stimuleren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Exploring Europe: Berlin – Amsterdam – Rotterdam Edition (3/3) | The Tupalo.com Blog August 31, 2012 at 2:49 am

    […] plans for the next day included going to Hopper for breakfast and meeting Moniek at NAi for the Archiwalk. At NAi we bumped into Barret, who then accompanied us on our scavenger hunt around the Nederlands […]

  • Leave a Reply