Community, Rotterdam, Vienna

Op bezoek bij Tupalo Wenen!

Het hoofdkantoor van Tupalo zit in Wenen. Dat is gaaf om vele redenen. 1) Wenen is een hele mooie stad. 2) Wenen ligt in Oostenrijk. 3) Dat betekent dat je moet reizen. 4) We houden van reizen!

Gewapend met backpack vloog ik vorige week richting Oostenrijk om mij daar in de wondere wereld van Tupalo.com te dompelen. Natuurlijk werd er kennis gemaakt met het gehele internationale collegagezelschap, hadden we brainstorms, meetings en een welverdiende #TGIF. Maar nog veel gaver is het natuurlijk om het fotogenieke Wenen te ontdekken en, uiteraard…, te recenseren. Met Rotterdamse-Wener Floor bezocht ik de leukste hotspots en die deel ik natuurlijk graag!

MuseumsQuartier
Jaloezie alom! Waarom hebben wij niet zoiets gaafs als dit plein met daar rondom heen musea, terrasjes, shops en loungebanken? Hier vind je onder andere een kindermuseum, een architectuurmuseum en.. mijn favoriet: Kunsthalle. ‘s Avonds is dit de ideale hangout om vrienden te ontmoeten of lekker rond te dwarrelen. Ik ben fan!

WerkzeugH
Tijd voor een welverdiend after work biertje? Dan ben je bij WerkzeugH aan het juiste adres. Maar raak niet al te comfortabel in de heerlijke banken tussen de knuffels, want morgen moet je vroeg weer op!

Neubaugasse
Met een tripje hoor je natuurlijk ook wat te winkelen. Op de Neubaugasse bijvoorbeeld. Hier vind je talloze leuke winkels, bars, koffietentjes en lekkernijen. Een favo koffiespot is Aida, in deze wondere roze wereld dragen de dames achter de toonbank schattige witte schortjes en lonken de zoete en hartige snacks vanachter het glas.

Sissi Museum
Natuurlijk doen we ook aan wat geschiedenis. Na een ritje in een koets rondom het indrukwekkende paleis bezoeken we het Sissi Museum. Hier leer je meer over het bewogen leven van Elisabeth en Frans Jozef. Vergaap je aan de zalen vol servies, aan kleding en opvallende meubels.

Café Europa
Geen zin om luxe uit eten te gaan, maar wel lekkere trek en in de mood voor slechte R&B? Ga dan naar café Europa! Het dumpling-ei-ofzoiets gerecht smaakte naar meer!

Ben je een keer in de buurt of heb je plannen om naar Wenen te gaan. Geef ze dan even een seintje in Wenen. Het team van Tupalo Wenen weet alles van de stad en helpen je graag op weg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply