Amsterdam

Overzichtstentoonstelling Stanley Kubrick in EYE

Stanley Kubrick, als je niet weer wie dit is dan heb je de afgelopen decennia waarschijnlijk alleen maar naar The Love Boat en Sex and thé City gekeken. Hoe dan ook, het is nooit te laat om je leven te beteren en de een van de beste regisseurs die de mensheid ooit heeft gekend beter te leren kennen. Waar kun je dat beter doen dan bij het nieuwe en bijzonder gave EYE? Wij weten het ook niet.

EYE trakteert je van 21 juni tot 9 september op een overzicht van de kroonjuwelen van Stanley zoals Lolita, 2001: A Space Odyssey, A Clockwork Orange en The Shining. Na een dagje tentoonstelling weet je bovendien alles over de totstandkoming van deze films, verhalen achter de productie en kun je bovendien kijken naar documentaires over Kubrick zelf.

Kortom, dikke aanrader voor iedereen die van mooie films houdt, voor de fans van Kubrick in het speciaal en voor iedereen die graag wat wil leren over ‘betere films’. We zien je daar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply | TEED.nl June 12, 2012 at 10:39 am

    […] trakteert je van 21 juni tot 9 september op een overzicht van de kroonjuwelen van Stanley zoals Lolita, 2001: A Space Odyssey, A Clockwork Orange en The […]

  • Leave a Reply