Amsterdam, Community

Prachtige fotografie en bijzondere plaatsen in Amsterdam van Ewout Huibers

Elke stad telt duizenden bijzondere plekken. Sommige zijn gemakkelijk te vinden, andere wat lastiger. Sommige wil je delen en andere hou je graag voor jezelf. Wij zijn fotograaf Ewout Huibers bijzonder dankbaar dat hij de mooie stukken van Amsterdam die hij kent niet voor zich zelf houdt. Sterker nog, hij bundelde ze in een prachtig fotoboek.

Het boek heet ‘A Metropolitan Village‘ wat zo ongeveer de meest pakkende omschrijving van Amsterdam is die je kunt verzinnen. In zijn boek vind je prachtige foto’s van heel Amsterdam. Van het chique Oud Zuid tot Bos en Lommer en van de tijdloze Jordaan tot de vernieuwde Bijlmer.

Het boek is te koop bij, hoe kan het ook anders, Mendo. Een winkel waar ze sowieso prachtige boeken verkopen. Mocht je even niet zo lekker bij kas zitten en ben je toch nieuwsgierig naar de plekken en foto’s van Ewout Huibers dan kun je op de bijbehorende website terecht. Hier kun je op basis van een kaart foto’s ontdekken en plaatsen verkennen. Sowieso leuk om te kijken of Ewout foto’s van jouw straat heeft gemaakt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply