Community

Pussikaljaa ja Italian maisemia!

Nyt kun Flow on ohi, voi katseet kääntää tulevaan.  Tapahtuma on hallinnut Helsinkiläisten mieliä ja kieliä jo muutaman viikon, mutta nyt on aika rentoutua elokuvan ääressä.

Espoo Ciné on oiva tapa viettää seuraavat pari viikkoa. Elokuvia löytyy varmasti jokaisen makuun!

Le quattro volte (The Four Times)

Listalla on toinen toistaan upeampia ja mielenkiintoisempia elokuvia. Mieleen jäi esimerkiksi Le quattro volte (The Four Times), jossa pääosassa on kuvat. Elokuvassa ei ole dialogia ollenkaan, mutta sitä enemmän virikkeitä silmille ja mielelle kauniiden maisemien muodossa. Italiassa kuvatussa filmissä kuvataan “elämä sellaisena, kuin se on ollut ja tulee aina olemaan”.

Suomalaisista uutuuksista huomio kiinnittyi Pussikaljaelokuvaan. Hmmm, en tiedä miltä tuntuu seurata nuorten miesten dokaamista Kalliossa. Niinköhän leffasta poistuu krapulassa muutaman tunnin törttöilyn (katsomisen) jälkeen? Tiedä sitten, mutta luulen että reissu saatta olla ihan hauska tämän kolmikon seurassa.

Tuntematon Emäntä

Mutta löytyy suomalaisia leffoja muuhunkin makuun. Tuntematon Emäntä dokumentoi Suomea sodan ajalta, lähinnä naisten näkökulmasta. Tämä kaunistelematon filmi palaa ajassa taaksepäin sota-ajan kirjeiden ja valokuvien maailmaan. Ja tietenkään lapsia ja sen mielisiä unohtamatta, Ella & Aleksi – Yllätyssyntärit on varmasti monen mieleen, sillä tämä animaatio on herkullisen värikäs ja kirjava.

Nettisivuja selatessa meihin teki vaikutuksen uudet mahtavat hakukoneet. Mielenkiintoisia filmejä voi löytää sanojen, mutta myös kuvien avulla. Kuvahaulla sai mielenkiintoisia tuloksia, löytyi leffoja, joihin ei ehkä muuten olisi osannut perehtyä. Loistava idea!

Voi voi, täällä on vaan niin paljon mielenkiintoisia filmejä, että tulevat päiväthän voi viettää elokuvasaleissa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply