Community, Rotterdam

#SuperEvent de recap

Afgelopen zondag was het dan zover. Hét event voor de super users van onze Rotterdamse community op het ss Rotterdam. Compleet met een maritieme outfit en een sailor hat oefenden we het shuffle boarden. En toen om klokslag 12 uur, precies tijdens de start begon het keihard te plenzen. Langzaamaan ‘druppelden’ de gasten binnen. Gelukkig vlogen al snel de strandballen in het rond en werd er genoten van glaasjes bubbels en hapjes.

Na een stoomschip quiz nam iedereen zijn smartphone in de hand en begonnen we de Instagramtour. Een kleine rondleiding over het schip door een van de oud-medewerkers. Iedereen druk in de weer met filtertjes en interessante fotohoeken, want de mooiste foto wint een mini cruise naar Newcastle! De winnaar is nog niet gekozen dus stay tuned!

Daarna schoven we aan voor een heerlijke lunch in het Lido restaurant. Het moment dat we met volle maagjes naar buiten stapten voor een groepsfoto klaarde lucht op en begon de zon zelfs te schijnen. Met gevolg dat sommigen nog even aan het zwembad bleven hangen voor een drankje.

Wist je dat:
– De iPad-winnaars hun strategie uit de doeken deden…?
– Sander Martijn bleef claimen dat hij de eerste super user in Rotterdam was.
– Dat onze Oostenrijkse collega Neil ook nog even kwam buurten.
– Dat onze jongste en oudste deelnemer 40 jaar scheelden?

Wij hebben ons verschrikkelijk goed vermaakt en willen alle aanwezigen en het team van het ss Rotterdam ontzettend bedanken voor een te gekke dag. Tot snel, ahoy!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Winnaar Instawalk #SuperEvent is @lia242 | The Tupalo.com Blog July 23, 2012 at 12:48 pm

    […] is @lia242 By moniek | July 23, 2012 | Community | No comments TweetTijdens het super user event werden veel mooie foto’s gemaakt en gedeeld onder de hashtag #superevent. En een van die […]

  • Leave a Reply