Community, Rotterdam

Tijd voor een citytrip: New York

New York heeft weinig introductie nodig. Toch even in de stemming komen? Check dan het filmpje onderaan de post. *Aanrader*

Daar sta je dan in ‘the big apple’. Zelfs als je hier al vaker bent geweest blijft het overweldigend. Zo ook het aanbod van things to do / places to eat / spots to check. Nou ben ik nog lang geen community manager van New York, een paar leuke plekken weet ik wel te vinden. En uiteraard deel ik ze met jullie!

Uiteraard ontkom je er niet aan een aantal toeristische plekken te bezoeken. Want laten we eerlijk zijn; een bezoekje aan MoMA en American Museum Of Natural History is een soort van must. Als je er dan toch bent kun je gelijk lunchen in The Modern dat in MoMA zit. Dit restaurant is beloond met een Michelin ster. Niet slecht huh?

Misschien ben je meer een outdoor type. Pak dan de trappen en bewandel de volledige High Line (te vinden langs 10th ave. tussen W.30th-12th street). Dit voormalige (vleestransport)treinspoor is nu een prachtig park geworden compleet met rollende ligstoelen, voetbadjes en vergezichten. Over vergezichten gesproken.. Eten met uitzicht doe je bij Hotel Chantelle – kleine Parijse bistro op een dakterras. Daarna sluit je af met een drankje op het dak van The Strand. Hier kun je het Empire State Building net niet aanraken.

Allemaal net even te prijzig? Begrijpelijk met al dat geshop! Er zijn ook tal van zeer leuke opties die ook nog eens heel budget zijn. Na een mooie wandeling langs de Hudson stap je zo op Pier 63 in Chelsea. Opeens wordt alles heel industrieel en sta je op een lichtschip. Welkom in de Frying Pan! Ook zijn we Brooklyn fan. Een must-go na het bewandelen van de brug is dan ook een Pizza XL bij Grimaldi’s. Wel even netjes in de rij wachten. #nomnom

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply