Amsterdam

Top 5: De beste plekken voor een vette hap in Amsterdam

Hier bij Tupalo houden we van gezond en lekker eten. Meestal tenminste, want net als jij weten wij ook dat er na een avond/nacht in de stad niets lekkerder is dan een gigantisch vette hap. Als je dat dan toch doet kun je dat maar beter meteen goed doen. Daarom, de beste en vetste plekken van Amsterdam. Verzameld op basis van reviews op Tupalo.com en aanbevelingen op onze Facebook-pagina. Wij hebben een top-5 en natuurlijk een kaartje voor je!

Maoz is ideaal voor de vegetariërs onder ons. Dat niet alleen trouwens. De Maoz is cheap, lekker en biedt je bovendien een gigantische saladebar.

Cafetaria de Prins:

Uitermate geschikt voor een patatje, allerhande snacks of een broodje gezond voor of na een avond dansen in Paradiso!

Emmanuel:

Een zege op late nachten. De meest epische en vette berenhap die je in Amsterdam kunt krijgen. Soms heb je gewoon niet meer nodig…

Ben Cohen:

Menige stappert in Amsterdam eindigt zijn avond met een stop bij Cohen. Een ideaal einde aan een heftige avond in de stad. Voor de carnivoren welteverstaan want aan falafel doen ze hier niet.

Van Dobben:

De beste kroket ter wereld. Daar valt gewoon niet over te discussiëren. Het is hier vaak erg druk maar de mensen die er werken weten wat ze doen en zorgen er voor dat jouw ‘berenlul’ binnen no-time voor je neus staat.

Je kunt de McDonald’s dus met een gerust hart links laten liggen.…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply