Amsterdam

Voetbal kijken in Amsterdam doe je hier!

Vanaf 9 juni juicht Amsterdam zo hard dat ze het in Rotterdam kunnen horen. Voetbal kijken doe je met z’n allen in de kroeg of met een beetje mazzel buiten. Tupalo Amsterdam verzamelde deze week een lijstje van de beste plekken om onze jongens aan te moedigen.

Met stip het beste café om naar oranje te kijken is (al jaren) de Blaffende Vis. Misschien is het de massa oranje shirtjes rondom het café, misschien het feit dat het personeel harder juicht dan alle gasten bij elkaar of misschien het geschreeuw van de hele Jordaan dat op dit punt te horen is. Verwacht geen gigantische schermen maar een paar normale televisies in de hoeken van de kroeg. Geloof ons, die stijve nek de volgende morgen is het waard…

Als je eenmaal in de Jordaan bent en het is bij de Blaffende Vis te druk naar je smaak dan heb je een overdaad aan tweede keuzes. Aan de overkant kun je natuurlijk terecht bij Nol, aan het einde van de Westerstraat (of eigenlijk op de Noordermarkt) kun je naar ‘Oranje’ kijken bij Winkel 43 of je loopt de hoek om naar Proust of Finch.

Vergeleken met onze andere favoriete ‘voetbalcafé’s’ tref je op het WestergasTerras een zee van ruimte aan. Normaal al een fijne plek voor een drankje en nu een goede keuze om Oranje aan te moedigen. Relaxt vanuit een Fatboy of op het randje van je stoel.

Voetbal kijken aan het water? Dat kan best, wij kiezen in dat geval voor Strand Zuid, een van de grootste stadstranden van Amsterdam waar je sowieso al geweldig kunt relaxen en dus net zo goed naar het voetbal kijken. Na de wedstrijd hoef je overigens niet naar huis, een DJ helpt je met fijne plaatjes de feestvreugde voort te zetten of je verdriet te vergeten. Voor een avond Strand Zuid moet je wel een kaartje kopen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply