Community, Rotterdam

Win kaarten voor het @lezersfeest én Zwarte Sylvester van James Worthy

Lezen is goed voor de ontwikkeling. Dat werd vroeger op de basisschool al gezegd, nu herhalen we het nog een keer. Dat lezen ook nog eens super leuk is, dat is iets waar je misschien zelf achter moest komen. Lezen is zelfs zó leuk dat het een eigen festival krijgt. En één keer raden waar wij (2×2) kaarten voor wegggeven? Juist. Als klap op de vuurpijl krijg je van ons ook de nieuwste van James Worthy. Kun je die tijdens het festival direct laten signeren.


Wat moet je doen om die kaarten (2×2) én het boek (2) te winnen? Simpel: Like & Share de actiefoto op Facebook en vertel ons wat jouw favo boek is. De winnaar maken we vrijdag 2 november bekend.

Het Lezersfeest
Op zaterdagavond 10 november wordt de Centrale Bibliotheek Rotterdam voor de 16e keer omgetoverd tot festivallocatie voor het Lezersfeest. Dit jaar met optredens van en interviews met o.a. Bernlef, Paulien Cornelisse, Dick Swaab, Hein de Kort, Herman Brusselmans, Gummbah, Naima El Bezaz, Oek de Jong, P.F. Thomése, Eefje Wentelteefje en James Worthy.

James Worty – Zwarte Sylvester
Zwarte Sylvester is het onthutsende verhaal over de raadselachtige moordlust die in ons allen schuilt, maar nog meer is het een ode aan de veelal ondergewaardeerde vader. Een karakteristieke en eigenzinnige nieuwe Worthy, over een ontspoorde generatie die alles voor faam en relevantie lijkt over te hebben, en de grenzeloze drang naar onsterfelijkheid.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply