Community, Events, Helsinki

Ylös, ulos ja Helsinki-päivään!

Koko sunnuntai (12.6) on pyhitetty hyvälle muusikille, avoimille oville, puistohengailulle ja  kesäiselle Helsingille. Helsinki-päivä ei jätä ketään kylmäksi, jokaiselle vauvasta vaariin löytyy varmasti mieleistä tekemistä! Kaupungin jokaisessa puistossa on ohjelmaa, kun vaan osaisi päättää minne mennä.

Koffin puistoon voi suunnata nauttimaan iltapäiväkonsertista piknikin äärellä, Espan lavalla on ohjelmaa koko päivän ja lähiympäristössä voi nauttia mm. reilunkaupan energiatehokkaat päiväkahvit. Jos on vailla luovaa toimintaa, voi suunnata Kappelin terassille missä avoimessa työpajassa pääsee osaksi ensi vuoden Maailman design-pääkaupungin suunnittelua.

Parties in Sinebrychoff park by Pexi from Helsinki Rock City

Shoppailuhan on aina hauskaa ja mikä sen mukavampi tapa, kuin Lasipalatsin Designmarkets! Lasipalatsin aukiolla järjestettävässä myyntipisteessä pääsee näkemään nuorten suunnittelijoiden töitä. Korut, asusteet ja sisustusesineet vievät mennessään, joten kannattaa varautua.

Jos helteet alkavat hikoiluttaa, voi helposti pulahtaa uimaan. Helsinki-päivän kunniaksi moniin uimahalleihin ja maauimaloihin on vapaa pääsy, joten ei muuta kuin talviturkista eroon! Jos uinti ei kuitenkaan ole se juttu, voi Hesperianpuistoon suunnistaa urheilemaan. Kansantanssit, jooga, kendo ja taiji saavat kropan vetreytymään. Ja ehkä nyt on korkea aika kokeilla sitä suosittua Zumbaa?

 

uimastadion_1 by simo-otto

Tietenkään päivää ei voi juhlia ottamatta huomioon perheen pienimpiä! Lasten kanssa kannattaa suunnata Kaupungintalon ravintolaan suunnittelemaan koko kaupunki uusiksi paikan päältä löytyvillä legoilla ja palikoilla tai kotoa tuoduilla rakennustarpeilla. Myös Puu-Vallilan satavuotissynttärijuhlilla pääsee rakentelemaan majoja, etsimään aarteita ja seuraamaan nukketeatteria.

Tänä sunnuntaina ei siis kannata jäädä kotiin möllöttämään. Kaivakaa naiset ja herrat kesähattunne kaapista ja suunnatkaa vaikka Bulevardilta alkavalle Hattukävelylle ja nauttikaa kauniista kaupungista!

Helsinki-päivän tapahtumakalenteri

Vapaa pääsy näihin uimapaikkoihin:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply