Community, Events, Local Businesses, Rotterdam

Cash mobbing XL Rotterdam

Tupalo.com en Urban City Guide Rotterdam organiseren een cash mob in Rotterdam op zaterdag 13 oktober. Daar zien we jullie graag bij! Afgelopen april organiseerde Tupalo Rotterdam de eerste cash mob ever in Rotterdam. Dit werd met zoveel enthousiasme ontvangen dat we het ‘dunnetjes’ over gaan doen met een cash mob XL.

Wat is dat cash mob-gebeuren ook al weer? Het idee achter een cash mob is om mensen te motiveren om lokale, kleine bedrijven te bezoeken en daar, met z’n allen, centjes uit te geven. Hiermee geef je de onderneming een economisch zetje in de rug. Een win-win situatie voor zowel onderneming als cash mobber, want de deelnemende bedrijven geven deze dag een leuke korting, goodie bag of give-away. Een win voor ons, want wij zien mensen graag blij!


Check in met je Tupalo app bij één van de deelnemende spots tijdens Cash Mob XL en own die felbegeerde Cash mob Badge!

 

We verzamelen tussen 12.00 en 12.30 bij Nika koffie en thee op de Benthuizerstraat 94a genietend van een door ons gesponsorde koffie of thee. Om 12.30 vertrekken we richting Bash, Olala Chocola, The icing on the cake, Branco delicatessen en & designshop. Schrijf je snel in!

De ‘regels’:

– Neem een vriend mee!
– Ontdek nieuwe lokale shops…

– Geef minstens 10 € uit
– Maak nieuwe vrienden
– Have a great time! :)

Volg alle updates rondom wat nu al het leukste event van oktober beloofd te worden via de Facebook page en/of Twitter account! Tot de 13e!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply