Community, Rotterdam

De 10 hotspots voor bier liefhebbers in Rotterdam…

Laatst publiceerden wij de top 10 wijnbars in Rotterdam. Tsja, hoe zouden we dan niet een top 10 kunnen besteden aan bier? Die gouden rakkers komen in verschillende smaken en glazen en zo is er dus altijd wel een biertje die bij je past. Ook zo divers zijn de bier spots in Rotterdam. Proost!

Belgisch biercafé Boudewijn – Een bruine kroeg met de grootste bierkaart van Rotterdam en omstreken. Laat je adviseren door het kundige personeel!

Biergarten – Ze bestaan nog niet zo heel lang, maar zijn nu al legendarisch met hun Oktoberfest. Pak je (s)pullen en ga! (Zomerseizoen only)

Apartt, voorheen Cambrinus – Of je nou voor de daghap van 5 Euro komt of gewoon zin hebt in een gele, bruine, roze, witte.., hier zit je goed.

De biergids – Van een kratje Budweiser tot een sickpack Heineken. Hier halen Kralingers hun biertjes.

Man van drank – Al die bijzondere biertjes die je bij boven- en onderstaande kroegen hebt geproefd, kun je hier kopen.

Proeflokaal Reijngoud – In de hippe omgeving van de Witte de Withstraat kun je nu naast wijntjes ook biertjes proeven. Bij Proeflokaal Reijngoud!

Stadbrouwerij de Pelgrim – In deze stadsbrouwerij worden nog steeds bieren gemaakt. In het restaurant kun je genieten van allerlei gerechten bereid met, je raadt het al, bier.

Locus Publicis – Hier gaan studenten en alumni aan de speciaalbiertjes. Altijd een gezellige boel!

Bierkoerier – Stel je voor: je bent met vrienden aan het bieren en de krat is leeg. Geen probleem, bel de bierkoerier en red de avond!

Paddy Murphy’s Irish Pub – Voor een echte Ierse pub ervaring doe je mee met de maandagavond Bingo. Klinkt suf, is hilarisch. Kater gegarandeerd.

Staat jouw favo spot om een biertje te scoren er niet bij? Laat het ons weten voor een volgende editie!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply