Community, Rotterdam

Het Rotterdamse to-do-go-see-eat lijstje voor collega @FloorDrees

Collega en vriendin Floor Drees woont alweer een jaar in Wenen; de plek van Sisi, wienerschnitzel en Tupalo HQ. Gelukkig komt ze met regelmaat langs en doet dan graag een rondje hotspots om weer even ‘op de hoogte te zijn’. Eén keer raden waar dat lijstje vandaan komt..

We beginnen de dag, uiteraard, met koffie. Daarvoor reizen we af richting het Scheepvaartkwartier voor een latte bij Valente Espresso. Hier zal ik Floor vertellen dat Valente later dit jaar een tweede vestiging zal openen op de Hoogstraat. Nu we toch in de buurt zijn wijs ik haar op restaurant Lei. Een gezellig ogend restaurantje die ik recent op mijn ‘wil ik naartoe’-lijstje heb geplaatst.

Tijd om te shoppen. We starten bij favoriet Dearhunter Vintage, hier kunnen wij dames vast een pareltje vinden. Via de Witte de withstraat lopen we langs sneakerstore en nieuwe aanwinst Seventyfive. Ook stappen we even binnen bij La Enoteca, ze moet even de fijne atmosfeer van deze wijnbibliotheek (restaurant) proeven zodat Floor snel een hapje komt eten.

 

Dan reizen we richting Noord. Hier doen we op de Bergselaan een hapje en wijntje bij Le Lapin Fou en bekijken we indrukwekkende schoenen bij Mascolori. We laten ons verdwalen in het Oude Noorden en genieten van mooie meubels bij Bomdesign. Hier laat ik haar gelijk het bijzondere restaurant Mevrouw Meijer zien. Wat een aanrader is dat! Dan is de dag alweer voorbij. Nog zoveel te doen en zien in Rotterdam. Zullen we snel weer een dagje plannen Floor?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ‘Onze Floor’ komt naar Amsterdam! | The Tupalo.com Blog October 3, 2012 at 9:16 pm

    […] maar doet ook het door haar zo geliefde Rotterdam aan. Collega Moniek uit Roffa stelde een indrukwekkend programma op waar je volgens mij een complete week voor nodig hebt. Desalniettemin kan Amsterdam natuurlijk […]

  • Leave a Reply