Community, Events, Helsinki, Vienna

Party, party, party…!

Viime viikko oli mahtava Tupalo-viikko! Täällä Wienissä oli torstaina pyhäpäivä, joten järjestimme keskiviikkona isot Tubalo-bileet!

Koska Itävallassa ei pahemmin rantoja ole, päätimme järjestää kesäiset bileet keskellä kaupunkia. Paikaksi valittiin Tel Aviv Beach aivan keskustan tuntumassa. Kyseinen baari on osittain hiekoitettu, osittain laudoitettu “ranta” Tonavan kanaalin varrella. Paikalla tietysti DJ, ruokaa, juomaa ja mieletön meininki!

Useamman viikon jatkunut hellesää meinasi tosin pettää juhlijat. Juuri ennen partyjen alkua luvattiin sateita, mutta onneksi myräkkä osoittautui viiden minuutin rankkakuuroksi. Mutta pikkukuurothan ei meitä lannista! Kuuron jälkeen pöydät täytettiin ruuilla ja meno jatkui täysillä! Tarjolla oli seisovassa pöydässä herkkuja niin vegaaneille kuin lihansyöjille, alkuruuasta jälkiruokiin. Oli mahtavaa saada niin monta Tupalo-ystävää yhteen paikkaan ja vaihtaa kuulumisia ja vinkkejä uusinpiin ravintoloihin yms!

Kesäiseen teemaamme kuuluivat raikkaat drinkit, mahtava seisova pöytä ja tietysti kesäiset rantakassit. Älä missaa meidän blogin kuvia reissussa olevista Tupalokesseista!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply