Community, Rotterdam

Super User Event op ss Rotterdam wordt super!

Wij van Tupalo zijn blij met iedere recensie die geschreven wordt. Daarom belonen wij de meest actieve Rotterdamse gebruikers op zondag 15 juli met een geheel verzorgde actieve, gezellige middag op het stoomschip Rotterdam.

Shuffleboarden, lekker eten en drinken, het bekijken van de Kapiteinshut en van het uitzicht genieten vanuit het stuurhuis, het kan allemaal op het ss Rotterdam gelegen aan Katendrecht.

De uitnodigingen zijn ondertussen de deur uit, dus check snel je mail of je de ranglijst hebt gehaald. Geen invitatie ontvangen? Geen nood, we doen live verslag en houden je op de hoogte als er plekjes vrij komen!

Ahoy!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tupalo, Tupawatte? | The Tupalo.com Blog July 6, 2012 at 12:23 pm

  […] give-aways en houden we ook verschillende events per jaar, zoals de cash mob afgelopen april en het #superevent in juli. Ook zijn wij op de hipste festivals en evenementen aanwezig om live verslag te doen, zodat […]

 • Reply moniek June 28, 2012 at 2:33 pm

  Hoi Renee!

  Een pescotariër is iemand die wel vis eet, maar geen vlees.

  Groetjes,

  Moniek

 • Reply Renee Ketelaar June 28, 2012 at 9:23 am

  Wat een ontzettend leuk idee om zo’n Rotterdam evenement op de ss Rotterdam te organiseren. Een mooier plekje om Rotterdam in al zijn glorie te zien, bestaat er niet.
  Vraag: Wat is een pecotarier?

  Levensgenieter weet ik, ben ik ook!!

  Ciao!!

 • Leave a Reply