Bleij
Community, Rotterdam, Tupalo

Welkom bij Rotterdam City Tours, ik ben uw gids van vandaag. En morgen.

Zoals gezegd verruild een flink deel van het Tupalo.com team volgende week het Weense hoofdkwartier voor Rotterdam, om de officiële lancering aldaar kracht bij te zetten. Als echte gastvrouw zal ik Mike, Consti, Sebastian, Andy en Kathrin door de straten van mijn hometown sleuren.

Kathrin en ik vliegen morgen al. Nadat we onze tassen hebben gedropt, zullen we, gewapend met een Hopper koffietje, vast wat werk verzetten. ‘s Avonds joinen Jeroen en Marieke ons voor het avondeten. Dinsdagavond is traditioneel Tiki-avond, dus sluiten we af met een goeie cocktail rockabilly-style.

cocktails

Woensdag hebben we een verrassing voor de Rotterdamse forenzen in petto. En als het aan mij ligt maken we er een girls-night-out van, voor de ‘tupaboys’ ons verblijden met hun komst, in Gusto.

Donderdag staat uiteraard helemaal in het teken van de launch. ‘s Ochtends koffie met de pers, ‘s middags een stel bloggers over de vloer en vanaf 6 uur vieren we feest met leden-van-het-eerste-uur en vrienden van Tupalo.com.
Indien we daarna nog energie hebben, verkassen we naar Rotown, voor een feestje van de weownrotterdam’ers.

Vrijdag verzorg ik ontbijt voor het stel collega’s dat in mijn huis overwinterd. Vervolgens staan o.a. een wandeling langs de Erasmusbrug en een beklimming van de Euromast op het program. Ik neig voor het avondeten naar Bleij, zodat we daarna gemakkelijk de Nieuwe Binnenweg onveilig kunnen maken. Natuurlijk doen we persoonlijke favorieten Le Vagabond, Boudewijn en Stalles aan!

Bleij

Zaterdag staat de Internationale Open Data Hackathon in Open Data Stadslab op de planning voor mijn nerdy collega’s. Gevolgd door de altijd gezellige Tosti Treffer (voor de gelegenheid eens niet op een woensdag), waar het ‘voorverwarmde ijzerwaar’ vanaf 5 uur op ons wacht.

En zondag… vliegen we alweer terug. Ik hoop stiekem dat ze een beetje verliefd worden op Nederland – en dat ik vaker voor gids mag spelen –  want er is nog zo veel te zien en te doen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply