Tupalo

Ik vind je recensie grappig!

Sinds jaar en dag kun je op de recensies van andere Tupalo gebruikers reageren. Maar wat als je eigenlijk alleen maar een virtuele ‘thumbs up’ wilt geven, of niet na wilt denken over wat voor stuk proza je nu weer als reactie gaat opgeven? Dan komen de “nuttig / grappig / cool” vinkjes – Tupalo-intimi noemen deze feature HFC (helpfulfunnycool) – handig van pas!

Direct onder elke review bevinden zich 3 buttons:

Wanneer je een recensie van een andere gebruiker bijvoorbeeld als grappig markeert, krijgt hij of zij een email van ons omdat wij denken dat iedereen het fijn vind om een beetje positieve feedback te krijgen nadat je je best hebt gedaan op een ronkende review over de nieuwste uitgaansgelegenheid of een zorgvuldig geformuleerde ode aan de klassieke gerechten van restaurant x.

Vind je de recensie toch niet zo grappig, of heb je hikkend van de lach per ongelijk op ‘nuttig’ geklikt? Door nogmaals op hetzelfde te klikken, verdwijnt het groene vinkje weer. En natuurlijk kun je een review ook nuttig EN grappig EN cool vinden!

Onder de recensies die je zelf hebt geschreven zie je uiteraard geen vinkjes, maar de hoeveelheid nuttig-grappig-cool’s die je krijgt houden we wel netjes voor je bij, op je eigen profiel. Handig, want dan weet je hoe je er voor staat!

Op onze ‘city pages’ (zoals voor Rotterdam en Amsterdam) kun je recenseerpotentieel spotten, net als in de ranglijst van jouw stad! Wat let je, rock on en geef feedback! ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply