Amsterdam, Community, Team, Tupalo

We zoeken een Amsterdamse collega!

Voor onze snel groeiende community in de Nederlandse hoofdstad zijn we op zoek naar een Community Manager (M/F). Als potentiële aanwinst voor ons team ben je gemotiveerd, georganiseerd en vooral aangenaam aanwezig, zowel off- als online. Je bent immers het gezicht van Tupalo.com, in casual meet-ups met onze gebruikers, maar ook in gesprek met businessowners en potentiële partners.

Verantwoordelijkheden

Schrijven!
Je Nederlands is foutloos en je Engels vloeiend. Schrijven is zeg maar echt jouw ding, van reviews, blogposts en nieuwsbrieven tot marketing en sales pitches, jij draait je hand niet om voor een stukske geschreven woord.

Socially Connected.
Je twitterfacebookgoogleplust er op los en je bent waarschijnlijk een blogger of blogster. De sociale kanalen van Tupalo.com Amsterdam zijn veilig in jouw capabele handen. Offline ben je in het wild te spotten terwijl je stickers, flyers en andere merchandise achterlaat in espressobarretjes en cafes.

amsterdam

Guerilla, Viral & Social Marketing.
Van concept tot uitvoering, je bent verantwoordelijk voor (kleine en grote) marketing campagnes in en rond Amsterdam.

Metrics & Tracking. 
Meten is weten is je lijfspreuk. Je houdt van nummers en grafiekjes en werkt aan nieuwe campagnes en en events met die engagement cijfertjes in je achterhoofd.

Event Organization.
Je kent de gaafste clubs, nieuwste bars en beste restaurants in Amsterdam. Sterker nog: je bent waarschijnlijk een ‘regular’ en je organiseert met gemak give-aways en ‘user events’ in samenwerking met de eigenaren van je favoriete spots.

User Support.
Je beantwoordt emails, vragen en support kwesties met twee vingers in je neus. En een glimlach.

Interesse?

Heel begrijpelijk, Tupalo is een winstgevende startup met partners ‘in great places’. Daarnaast bieden we onze werknemers uitstekende medische dekking. En een bezoekje aan ons hoofdkantoor in Wenen mag ook geen straf zijn… Voel jij je aangesproken? Of ken je misschien de perfecte kandidaat? Reageer dan vooral op onze vacature of stuur mij een mailtje! Alvast prettig kennis te maken!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply