Fabricati Rotterdam Cash Mob
Community, Rotterdam

Cash Mobbing Rotterdam

Tupalo.com organiseert de eerste cash mob in Rotterdam op zaterdag 7 april. Daar zien we jullie graag bij! Maar wat is dat cash mob-gebeuren nou eigenlijk? Het idee achter een cash mob is om mensen te motiveren om lokale, kleine bedrijven te bezoeken en daar, met z’n allen, centjes uit te geven. Hiermee geef je de onderneming een economisch zetje in de rug. Een win-win situatie voor zowel onderneming als cash mobber, want de deelnemende bedrijven geven deze dag een leuke korting of give-away. En een win voor ons, want wij zien mensen graag blij!

We verzamelen tussen 11.45 en 12.30 bij Het Lokaal op de Nieuwe Binnenweg 230 genietend van een Tupalo-gesponsorde koffie of thee. Om 12.30 vertrekken we richting Hubshop, Buiten op de Binnenweg en Fabricati. Schrijf je snel in!

De ‘regels’:

– Neem een vriend mee!
– Ontdek nieuwe lokale shops…
– Geef minstens 10 € uit
– Maak nieuwe vrienden
– Have a great time! :)

Volg alle updates rondom wat nu al het leukste event van april beloofd te worden via de Facebook page en/of Twitter account! Tot 7 april!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Cash mobbing XL Rotterdam | The Tupalo.com Blog September 21, 2012 at 6:16 pm

    […] zaterdag 13 oktober. Daar zien we jullie graag bij! Afgelopen april organiseerde Tupalo Rotterdam de eerste cash mob ever in Rotterdam. Dit werd met zoveel enthousiasme ontvangen dat we het ‘dunnetjes’ over gaan doen […]

  • Reply Tupalo, Tupawatte? | The Tupalo.com Blog July 6, 2012 at 12:23 pm

    […] coolste, actiefste of leukste give-aways en houden we ook verschillende events per jaar, zoals de cash mob afgelopen april en het #superevent in juli. Ook zijn wij op de hipste festivals en evenementen […]

  • Leave a Reply