Amsterdam, Community

Tupalo.com zorgt nog nét niet voor een ontbijtje op bed…

Elk jaar piekeren duizenden mannen, zonen en dochters zich suf om hun moeder dit jaar eens echt in het zonnetje te zetten op moederdag. Jij niet, jij hebt ons. Alsjeblieft, een fijn overzicht met tips waarmee je jouw moeder gelukkig maakt!

Laten we stellen dat (vrijwel) alle vrouwen dol zijn op tassen. Als jouw moeder dat ook is een bezoekje aan het Tassenmuseum Hendrikje een goed idee. Het is niet zomaar een Tassenmuseum maar het grootste Tassenmuseum ter wereld. Het museum heeft speciaal voor de 13de van mei een luxe arrangement met een high tea en een speciale collectie.

Als je bij je ouderlijk huis aankomt kun je dat natuurlijk niet met lege handen doen. Een bloemetje is natuurlijk leuk maar een doosje geweldige chocolade is natuurlijk veel beter! Naar geweldige chocolade hoef je in Amsterdam niet lang te zoeken. Breng een bezoekje aan van Soest in de Utrechtse straat of Jordino op de Haarlemmerdijk en je zit geheid goed!

Als je moeder een dochter van de jaren 70 is dan kun je een ideaal cadeau oppikken bij de Chique De Friemel. Een winkel vol met gave spullen uit dit decennium. Een klein beetje nostalgie is een prachtig cadeau toch? Als je zeker weet dat dit een slecht idee is dan biedt Affaire d’Eau soelaas, een winkel vol met geurige potjes en zalfjes. Mooie spulletjes halverwege de Haarlemmerdijk.

Je kunt het niet maken om de vrouw die je jaren heeft gevoed op moederdag voor je te laten koken. Ga met de hele familie naar de Bazar, bestel een paar van de Bizar Bazar en smikkel met de hele familie. Als je de first-lady van je leven even voor jezelf wilt dan neem je haar mee naar de Proeverij 274 of Assagi voor een avondje culinaire hoogstandjes.

Als je dit allemaal niets vindt of gewoon platzak bent kom je misschien wel weg met een mooie tekening. Of een liedje, dit liedje bijvoorbeeld:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply