IFFR logo tijger
Community, Rotterdam

Win kaartjes voor de slotfilm en het slotfeest van het International Film Festival Rotterdam!

Het International Film Festival Rotterdam moet nog beginnen, maar wij blikken alvast vooruit naar het eind van de 41ste editie. Op zaterdag 4 februari wordt het festival in stijl afgesloten: met de vertoning van slotfilm The Hunter in de Grote Zaal van de Doelen en een ‘spetterend’ feest met DJ’s en live acts (Postman, 90’s vs Indies, DJ Thunderpussy & DD King en Mikabomb).

IFFR International Film Festival Rotterdam The Hunter
The Hunter is een psychologisch drama waarin Martin (Willem Dafoe) door een mysterieus biotech-bedrijf vanuit Europa naar de jungle van Tasmanië wordt gestuurd om de laatste Tasmaanse tijger te vinden. Naast Willem Dafoe spelen in The Hunter ook Frances O’Connor en Sam Neill. The Hunter is gebaseerd op het gelijknamige romandebuut van Julia Leigh.

De normale prijs voor de slotfilm en het slotfeest is 28 euro, maar wij hebben 2 keer 2 kaartjes weg te geven. Voor jou en je date / beste vriend of vriendin / moeder… Wat je daarvoor moet doen? SIMPEL! Schrijf een review voor één van de locaties van het IFFR en tweet of ‘facebook’ erover. Controleer dat je Tupalo tagged of ‘mentioned‘.

We kiezen de winnaar random, dus je kunt zo vaak meedoen als je wilt! Tot 1 februari, dat is.

Succes!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply | Wat wil ik vandaag? February 4, 2012 at 9:39 pm

    […] naar de Wereldsneak gegaan, Hemel.  Omdat ik een van de gelukkige winnaars was bij een actie van Tupalo mag ik vanavond naar de slotfilm The Hunter en het aansluitende slotfeest van IFFR. Dankjewel […]

  • Reply And the winners are… #IFFR | The Tupalo.com Blog February 1, 2012 at 11:29 am

    […] #IFFR By floor | February 1, 2012 | Community, Rotterdam | TweetWeet je nog dat we 2 keer 2 kaartjes weg te geven hadden voor de slotfilm (The Hunter in de Grote Zaal van de Doelen) en het ‘spetterende’ […]

  • Leave a Reply