Amsterdam, Community

Zomerliefde met de @modernehippies

De mooiste feestjes en evenementen beginnen klein. Kijk maar de meeste feestjes die op onze festival agenda staan, ze begonnen als kleine samenkomsten tussen vrienden. Zo kijken wij ook een beetje naar de eerste editie van Zomerliefde van de Moderne Hippies. Op 19 augustus organiseren de mensen achter dit blog een middag/avond bij Roest in Oost.

Hoofd in de wolken, voetjes op de grond. Dat is het motto achter Zomerliefde. Dit motto zal de 19de resulteren in een markt, diverse workshops en een barbecue. Dit allemaal in stadsoase roest. Meer heb je eigenlijk niet nodig. Dat wil zeggen, niet meer dan een schijnend zonnetje. Toegang? Die is gratis natuurlijk.

De barbecue wordt verzorgd door Roest. Voor 15 euro zorgen zij dat er een meatlovers- of een healthy hippie pakket voor je klaar staat. Natuurlijk mag je dan ook gebruik maken van hun barbecue, hun tools en ze doen zelfs de afwas voor je! Wat een luxe! Stuur wel eventjes een mailtje om je pakket te reserveren naar bbq [Email address: bbq #AT# modernehippies.nl - replace #AT# with @ ].

We zien je daar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply